Accesează Conștiința®

 

Ce este Accesează Conștiința?

Accesează Conștiința® (Access Consciousness®) Te împuternicește să recunoști ceea ce știi deja. 🙂

Cum ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit ?

Cum ar fi dacă ai putea trăi din nou cu bucurie ?

Cum ar fi dacă te-ai distra atât de mult, încât faptul că ești judecat de ceilalți ar trece neobservat ? 🙂

Mantra Acces

„Totul în Viață Vine la Mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie®. „

Gloria reprezintă expresia exuberanței și abundența vieții. 

Repetarea acestei mantre  de zece ori dimineața și de zece ori seara, îți va schimba viața.

In Bars se utilizează 32 de puncte pe cap . Se numesc bars (bare) deoarece sunt niște bare de energie care trec prin și în jurul capului, conectate la diferite aspecte ale vieții tale.  Aceste bare au stocate toate gândurile, ideile, emoțiile, atitudinile, deciziile, considerațiile și convingerile pe care le-ai crezut importante în toate viețile . Atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de aceste aspecte.

De exemplu: fiecare convingere pe care ai avut-o  vreodată despre Bani, pe care ai considerat-o importantă, energia acelui gând este stocată în bara numit „Bani.”

harta

Fiecare bară corespunde cu acel aspect sau domeniu al vieții , care este numit. Există bare legate de Bucurie, Vise și Speranțe, Putere, Conștientizare, Control, Bani, Corp, Vindecare, Sexualitate, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință etc.

Doar atingând ușor Barele se șterge efectiv tot ceea ce ai stocat vreodată acolo, pornind un flux de energie care eliberează şi şterge din memoria celulară toate mecanismele limitatoare, acumulate inconștient de-a lungul existenței . In fiecare ședință se eliberează intre 5 și 10 mii de ani de limitări acumulate în memoriile celulare individuale, colective, străvechi, ancestrale…

 Care este valoarea pe care o dai în a nu șterge  aceste bănci de date pe care le-ai stocat în această viață, și în toate viețile?

Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau credință pe care le-ai fixat, solidifică energia și limitează capacitatea de a schimba ceva în acea zonă. Schimbă energia și se schimbă modul în care aceasta apare în viața ta .

Care este modul cel mai simplu și ușor de a schimba energia? Atinge barele ! Atunci când acționezi, ceva diferit poate apărea în viața ta cu ușurință.

Cu fiecare alegere poți genera ceva diferit,  mai multă prezență, ușurință și conștiență în viață . Când încetezi să folosești energia pentru  a menține traumele, suferința și barierele de protecție pe care le-ai creat, poți primi mai mult din jur, poți invita în viața ta contribuția celorlalți și poți fii darul care ești în lume.

Unele din primele instrumente discutate în fiecare curs de Access este acela de a fi în întrebare.

Întrebarea te împuternicește .

Fiind conștient că întrebarea poate schimba energia oricărei situații , ai putea începe să vezi că o întrebare este cea care poate deschide o ușă diferită, o posibilitate diferită. Dacă ai fi dispus să fii acea întrebare în mod continuu, vei deschide porțile spre o viață care vine la tine cu Ușurință, Bucurie și Glorie.

Cât timp din viață  îți petreci mai degrabă oferind decât primind ?

Cum ar fi dacă ai învăța să dăruiești și să primești în același timp?

Ai fi dispus să primești mult mai mult decât îți imaginezi, pur și simplu făcând Bars ?

 

http://www.accessconsciousness.com/

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: