Cursuri ThetaHealing®

                                   

ThetaHealing® ADN Bază/Începători 

10653370_572076262891975_6537897960157764496_n

 Pregătire necesară: nici una

            Acest curs este o introducere în tehnica ThetaHealing ® și se concentrează pe activarea celor 12 spirale ale ADN-ului, pe deschiderea către iubirea necondiționată prin accesarea undelor cerebrale Theta și conectarea la Energia Creație .:) Descoperi măreția din tine, universul  lăuntric.

ThetaHealing te duce în profunzimea  ființei tale și de acolo începi vindecarea, de la interior spre exterior !

“Pentru că tu ești Lumina lumii. Alta nu există. Nu există trezire în afara experienței tale. Nu trebuie să cauți nimic în afara ta. Nu trebuie să ispășești nimic pentru trecutul tău. Nu există decât momentul de acum, în care strălucești ca o stea care luminează cerul întunecat. Oriunde privești, noi stele explodează la lumină. Experiența interioară și cea exterioară s-au unit într-un singur ritm pulsatoriu. Este cântecul tuturor lucrurilor, poezia gândului care se deschide în zori.” Paul Ferrini – Liniștea inimii
Mai multe informații    https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealing-adn-baza-incepatori/
 
 ThetaHealing® ADN Avansat

10329046_576416975791237_7303722456293844229_n

Pregătire necesară: Cursul ThetaHealing® ADN Bază

                     Cursul extinde informațiile pe care le-ai primit în cel de bază , cuprinde o înțelegere în profunzime a celor șapte Planuri ale Existenței. De asemenea, înveți cum să “descarci” sentimentele imediat. Vei învăța  să ștergi resentimentele vechi, regrete, jurămintele și angajamentele pe care le ai, cum să vindeci cu exercițiul „Trimite iubire copilului din pântec” și „Sufletul Zdrobit „.

Magia acestui curs sunt cele 7 Planurile ale Existenței și practicarea în profunzime a exercițiilor de la Cursul de Bază. 🙂 Se  descărcă multe sentimente  care a aduc vindecare profundă și  un pas către iluminare 🙂 Este o experiență încântătoare când sufletele sunt umplute cu multe sentimente pozitive.  

Mai multe informații    https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealingavansat/ 

 

 ThetaHealing® Suflete Pereche

sp 2

Pregătire necesară: Cursul ThetaHealing® ADN de Bază si ThetaHealing® ADN  Avansat

Mulți oameni sunt încurcați de expresia “suflete pereche”, cea mai mare parte din această confuzie este cauzată de faptul că există pe pământ mai mult de un suflet pereche pentru fiecare persoană. Un suflet pereche este oricine pe care l-ai cunoscut dintr-un alt loc și timp, cum ar fi pre-existența. Sufletele pereche sunt uneori compatibile și uneori nu, dar inima ta isi amintește instinctiv și le va iubi. Un suflet pereche are o atracție magnetică, ce îți face inima să bată mai repede și să-ți transpire palmele. Un suflet pereche are ceva special înăuntru. Inima ta este încântată să-l vadă și atunci când sunteți despărțiți abia aștepți să-l vezi din nou.

Datorită schimbărilor în atracția electromagnetică a pământului și a dezvoltării spirituale pe care o atingem, aceasta este o perioadă când începem să ne iubim pe noi înșine. Atunci când te poți iubi cu adevărat pe tine, ești pregătit (ă) pentru un suflet pereche. Un suflet pereche te poate face fericit (ă) sau te poate sfâșia în funcție de cum te simți cu tine însuți ( însăți).

Sufletele pereche sunt o parte a evoluției Pământului. Ca parteneri adevărați, un cuplu poate evolua și se poate schimba împreună. O parte din evoluția ființelor umane este de a învăța să-i accepte pe ceilalți pentru ceea ce sunt.  Este obligatoriu ca atunci când îți găsești sufletul pereche să accepți această persoană așa cum este..

Eşti pregătit(ă) să primeşti şi să oferi iubire ? Eşti pregătit(ă) să primeşti şi să oferi bucurie? 

Mai multe informații        https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealing-suflete-pereche/

ThetaHealing®Manifestare și Abundență

manifestation-poetry

Pregătire necesară: Cursul ThetaHealing® ADN de Bază si ThetaHealing® ADN  Avansat

                Care consideri că este visul suprem , care îți dă un sentiment de împlinire? Simți că e ceva ce te blochează în  atingerea obiectivelor ? Gândurile , afirmațiile și acțiunile reflectă ceea ce se manifestă în viața . Ceea ce se manifestă acum în viață este în avantajul tău ?

                             ” Priviți Existenta, cu întreaga ei Abundență. 
De ce este nevoie de atât de multe flori în întreaga lume? Trandafirii ar fi fost suficienți. 
Existența este însă abundentă – milioane și milioane de păsări, milioane de animale, totul există din abundență. Natura nu este ascetică, ea dansează pretutindeni: în valurile oceanului, în zborul păsărilor. Ea cântă peste tot – în vântul care trece prin ramurile pinilor, în ciripitul păsărilor…
De ce este nevoie de milioane de sisteme solare, fiecare sistem având milioane de stele?
Nu pare să existe niciun motiv care să justifice existența lor, în afara faptului că această abundență este în însăși firea existenței, această bogăție este însăși esența ei; Existența nu crede în sărăcie.” Osho

Mai multe informații  https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealing-manifestare-si-abundenta/

 

 ThetaHealing® Jocul Vieții

woman_loving_life1-1323

Pregătirea  necesară: Cursul ThetaHealing® ADN de Bază şi ThetaHealing® ADN Avansat

               Cursul Jocul Vieții a fost creat inițial de către Hiroyuki Miyazaki care a descoperit un succes remarcabil în afacerea lui după ce a folosit tehnica ThetaHealing pe convingerile privind valorile pragului de venit, atașamentele față de locurile de muncă din trecut , eliberarea credințelor negative asociate cu părinții, furie de presă, critici, refuzuri, resentimente, așteptări, temeri, dezamăgiri…

               Ai obosit să fii un pasager în viața ta? Ocupă scaunul conducătorului auto, asumă-ți responsabilitatea viselor , fii EROUL Vieții Tale ! 
Cursul Jocul Vieții este un atelier de lucru structurat profesional, care te învață într-un program de 7 pași cum să ai o viată de succes.

Mai multe informații  https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealing-jocul-vietii/

 ThetaHealing®Anatomie Intuitivă

imagine anatomie

Pregătirea  necesară: Cursul ThetaHealing® ADN Bază şi ThetaHealing® ADN Avansat

          Dacă ești pregătit(ă) să îți schimbi viața în bine, atunci nu există nicio experiență mai puternică decât trei săptămâni de Anatomie Intuitivă. Este cel mai cuprinzător curs ThetaHealing, te ajută să-ți dezvolți reprezentativ abilitățile intuitive și completează perfect orice altă tehnică de vindecare. 

         Este o călătorie de transformare emoțională, fizică, mentală și spirituală , care te ajută să îmbrățișezi schimbări  uimitoare în fiecare domeniu al vieții.
Vei primi instrumentele care îți permit să  înțelegi , să  eliberezi , să te echilibrezi, să strălucești și în același timp să-ți întărești relația cu Divinitatea, crescând și transformându-te în ființă extraordinară a luminii.

 Mai multe informații https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealing-anatomie-intuitiva/

 

 ThetaHealing® Copii Curcubeu

images (3)
 Pregătirea  necesară: nici una

               Copii Curcubeu sunt suflete înțelepte, care posedă capacitatea de a schimba lumea din jurul lor. Sunt sensibili, plin de compasiune și conștienți de sentimentele celor din jurul lor . Prin cele șapte Planuri ale Existenței vei învăța moduri minunate de a comunica cu îngerii și plantele, vindecarea cu cristale, cum să te conectezi cu animalul de putere, tobele și totemuri, dezvoltarea telechineziei , cum să schimbi aurele ,să vindeci animalele și muuuulte altele. 🙂 Acest curs intensiv de 5 zile este conceput pentru trezirea și dezvoltarea abilitățile intuitive,  adulților și copiilor și aduce un plus de informații cursurilor de bază și avansat.

Mai multe informații  https://ancamoldovan.wordpress.com/cursuri/curs-thetahealingcopii-curcubeu/

10850917_578447328921535_101434963_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: