Curs ThetaHealing® Jocul Vieții

 Amintește-ți esența ,  Regăsește-ți lumea ta ! 

woman_loving_life1-1323

Pregătirea  necesară: Cursurile ThetaHealing® ADN Bază şi  Avansat

Durata cursului : 3 zile             Vineri, sâmbătă , duminică      09.00 – 17.00  

 

         Cursul Jocul Vieții a fost creat inițial de către Hiroyuki Miyazaki care a descoperit un succes remarcabil în afacerea lui după ce a folosit tehnica ThetaHealing pe convingerile privind valorile pragului de venit, atașamentele față de locurile de muncă din trecut , eliberarea credințelor negative asociate cu părinții, furie de presă, critici, refuzuri, resentimente, așteptări, temeri, dezamăgiri….Dorind unirea spiritualității cu afacerile, Vianna a încheiat un parteneriat cu Hiro .

 Este un atelier de lucru structurat profesional, care te învață într-un program de 7 pași cum să ai o viata de succes. 🙂

 Cuprinde :

Manualul cursului ThetaHealing® Jocul Vieții

Diplomă înregistrată și eliberată de ThetaHealing Institute of Knowledge®

înscrierea  ca practicant pe site-ul oficial http://www.thetahealing.com/

 

Vom discuta și lucra : 

Munca cu credințele – abordare practică 

Etapa 1: Eliberează-te de obligațiile față de părinți 

Relațiile tale personale pot avea un impact major asupra vieții tale și asupra muncii tale. In timpul copilăriei sunt create convingerile și modelelor cu privire la relații. Relațiile tale cu părinții sau cu cei care au avut grijă de tine introduc scena pentru tiparele tale relaționale de-a lungul întregii vieți. 

Etapa 2: Eliberează trecutul 

Poți  fi din punct de vedere energetic atașat(ă) de trecut. De exemplu, de relațiile tale trecute, de eșecurile din trecut și locurile de munca din trecut care pot să-ți consume energia, să te oprească de la ceea ce vrei să manifești în prezent. 

Etapa 3:  Acceptat de societate 

Atunci când mintea iți urmează visele, ce vor spune oamenii? Sunt fericiți pentru tine sau te vor dezaproba? Vor încerca să te oprească? Ti-e frica că ai putea pierde sprijinul lor? 

Etapa 4: Fă față presiunii de grup 

Atunci când viața  sau afacerea ta încep să se îmbunătățească, atragi atenția celorlalți. Când progresezi, când te îndrepți spre succes, unii oameni sunt bucuroși pentru tine. Totuși, unii oameni pot fi geloși pe tine. 

Etapa 5: Primește Abundența Infinită 

După ce începi să-ți atingi obiectivele și devii acceptat de societate, vei începe să vezi rezultatele. Odată ce începi să crești, poți întâlni unele provocări, poți constata că e dificil să treci peste un anumit nivel.

 Etapa 6: Gata pentru a reuși 

Puterile și abilitățile tale sunt mult mai mari decât crezi. Dar  te poți opri de la utilizarea acestor puteri și abilități. Sinele tău magnific va lucra mai bine dacă te accepți pe tine însuți și vei începe să acționezi.

Etapa 7: Viziune și Manifestare 

Pentru a avea mai mult succes în viață este necesar să-ți creezi  viața cu o viziune clară asupra a ceea ce-ți dorești. O viziune iți  dă direcție, te  motivează să mergi mai departe… dincolo de starea de lucruri actuală, să te eliberezi de anxietăți, griji, frici, te ajută să acționezi.

 

                    Ai obosit să fi un pasager în viața ta? Te aștept cu drag, bucurie și infinită iubire la  CursulThetaHealing® Jocul Vieții, pentru a ocupa scaunul conducătorului, fii EROUL Vieții Tale ! 🙂

  Mai multe informații și înscrieri : anca.thetahealing@yahoo.com 

 

logo-Theta-Healing

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: