Accesarea un plan superior de conștiință

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să accesezi un plan superior de conștiință, din perspectivă Divină? Să știi cum se simte și ce înseamnă să captezi gândurile cu frecvență înaltă. Să știi cum se simte și ce înseamnă să cunoști măreția din tine, într-un mod pe care nu l-ai mai cunoscut pana acum. Să știi ce înseamnă și cum sa vibrezi pe frecventa luminii. Să știi cum sa-ți schimbi atitudinea chiar în această clipă și să exprimi frumusețea, iubirea, bucuria , armonia, unitatea și viata. Să știi ce înseamnă și cum să conștientizezi fiecare gând pe care îl lași să-ți pătrundă în creier și care hrănește celulele corpului .Să știi ce înseamnă și cum să te eliberezi de iluzie. Să știi cum să ieși în această clipă din conștiința colectivă de gânduri cu frecvență joasă, reduse, închistate, ce conțin judecăți dure raportate la supraviețuire și frică, care au legătură cu nevoile fizice, ale securității, ale muncii și îmbogățirii materială, de gânduri raportate la adaptarea sau neadaptarea cu binele și răul, preocupări de modă, de frumusețe fizică, de îmbătrânire, de boală, de moarte.

Vrei să știi că este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teama și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja accesezi un plan superior de conștiință?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: