Armonizarea cu Timpul Divin

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să te armonizezi cu Timpul Divin, din perspectivă Divină? Să știi cum să te sincronizezi fără teamă sau vinovăție. Să știi cum să trăiești fără să-ți respingi Timpul Divin. Să știi cum să intri în fluxul Timpului Divin, să-l ușurezi, să curgi odată cu el . Să știi cum să ai încredere, să te lași ghidat/ă prin fiecare pas al călătoriei tale. Să știi cum să recunoști momentul potrivit și oamenii potriviți care vin în viata ta pentru a te ajuta să te sincronizezi cu Timpul Divin. Să știi cum să accepți linia propriei tale creații, linia vieții și linia Timpului Divin. Să știi cum să încadrezi totul în existenta ta cu armonie, împlinire și iubire, cu înțelegere, sclipire, cu trezirea la cel mai înalt adevăr Divin. Să eliberezi acum, cu ușurință, toate temerile și credințele limitative prin care iți blochează Timpul Divin. Să știi cum să-i permiți sufletului să-și urmeze traseul original. Să știi cum se simte și ce înseamnă când creierul acceptă Timpul Divin.

Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja ești în armonie cu Timpul Divin ?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor .

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: