Asumarea responsabilității pentru tine însuti

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să iți asumi responsabilitatea pentru tine însuti, pentru cuvintele , acțiunile și sentimentele tale, din perspectivă Divină ?Să știi cum să-ți trăiești viata de zi cu zi fără să te încătușezi intre limite. Să știi cum să cercetezi toate aspectele posibile legate de viata ta, sănătatea,banii, profesia, relații, imaginea pe care o ai despre tine însuți și să faci schimbarea pe care o dorești. Să știi cum să ai claritate în ceea ce iți dorești să schimbi la tine.Să știi cum să vizualizezi cu ușurință toate obiectivele pe care le fixezi. Să știi cum să-ți clădești temeliile limpede și concret . Să știi cum să vezi cu ușurință pașii pe care-i ai de făcut și pe care-i faci în tot ce ți-ai propus. Să știi cum să elimini din vocabularul tău expresia „nu pot” și să o înlocuiești cu “pot orice”. Să știi ca odată ce ai luat o decizie, tot Universul conspiră pentru a face să se întâmple. Să știi cum să onorezi și apreciezi deciziile tale.

 Vrei să știi ca este posibil, iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja iți asumi responsabilitatea pentru tine însuti, pentru cuvintele , acțiunile și sentimentele tale ?

 Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: