Conectarea la lumina divină alb-strălucitoare

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să te conectezi cu lumina divină alb-strălucitoare din perspectivă Divină ? Să știi cum să vezi, să auzi și să simți lumina vindecătoare care pătrunde în corpul tău. Să știi cum se simte vibrația energiei gentile, vindecătoare. Să știi cum să te relaxezi, să ai încredere și să accepți ca puterea acestei energii să-ți curețe și să-ți vindece corpul fizic, corpul mental, corpul inteligentei superioare, corpul energetic și corpul spiritual. Să știi cum se simte când lumina divină îți curăță fiecare celulă și fiecare moleculă care alcătuiesc ceea ce ești. Să știi cum se simte că ești parte din această energie. Să știi cum se simte și ce înseamnă că în această energie poți crea, dis-crea și recrea, toate aspectele vieții tale.

Vrei să știi ca este posibil, iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teama și deja ești conectat/ă la lumina divină alb-strălucitoare?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.
Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: