Deschiderea inimii

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să-ți deschizi  inima, să-ți amintești esența, să-ți regăsește lumea ta , din perspectivă Divină? Să știi cum să te deschizi cu iubire, calm, ușurință și gratie pentru binele tău cel mai înalt. Să știi cum să treci dincolo de fricile , temerile tale, să-ți amintești lumea pe care o cunoști dintotdeauna, care este în tine, de la nașterea primei emoții pe care ai trăit-o . Să știi cum se simte când te întorci la Sinele tău Divin, când te întorci la inima ta. Să știi cum se simte și ce înseamnă să te conectezi cu esența ta divină, cu scânteia care sălășluiește și strălucește în tine de la începutul existenței tale. Să știi ce înseamnă și cum să simți vibrația scântei din tine, care biruie timpul și spațiul , armonizându-se cu tot ce există . Să știi ce înseamnă și cum se simte să te folosești de puterea esenței tale divine pentru a schimba, a exista, a fi tu însuți, a atinge lumea ta, a crea tot ce îți dorești .

 Vrei să știi că este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teama și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja îți deschizi  inima , îți amintești esența, îți regăsești lumea ta ?

 Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: