Eliberarea conflictelor din relații

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să eliberezi conflictele din toate tipurile de relații,din perspectivă Divină ? Să știi ce înseamnă și cum se simte să închei acum toate discordia din viata ta ( neînțelegeri, vrajba, cearta, dușmănie) de lunga sau scurta durata din relațiile de familie, parteneri, iubiți, prieteni,colegi, cunoștințe, angajați, angajatori…

Să știi ce înseamnă și cum se simte să te eliberezi acum de toate atașamentele, așteptările pe care le ai de la ceilalți. Să știi ce înseamnă și cum se simte să te eliberezi acum de toate atașamentele fata de conflicte.

Să știi ce înseamnă și cum se simte să-ți deschizi inima, să te conectezi la propria Divinitate, să te centrezi pe iubire pentru a te ierta pe tine, pe ceilalți și situațiile create. Să știi ce înseamnă și cum să eliberezi acum, toate percepțiile tale de durere, suferință, neputință, dramele și traumele legate de toate relațiile. Să știi ce înseamnă și cum se simte să permiți energiei iubirii necondiționate să-ți curețe, să-ți revitalizeze sufletul, să te elibereze de aceasta povara. Să știi ce înseamnă și cum se simte să faci următorul pas , să intri în profunzimea relațiilor cu bucurie și iubire.

Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja ai eliberat conflictele din toate tipurile de relații?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate si aplicate acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: