Elimină tot ce te împiedică să-ți cunoști natura divină în totalitate

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să elimini din viata ta tot ce te împiedică să-ți cunoști natura divină în totalitate,din perspectivă Divină? Să știi cum sa-ți privești limitările în față, să le îmbrățișezi, să le îmblânzești. Să știi cum să-ți privești în față fricile, să-ți permiți să smulgi masca iluziilor. Să știi cum să-ți trăiești viata fără să te lași subjugat/ă, intimidat/ă. Să știi cum si să dizolvi acum frica care te inhibă și te împiedică să cunoști experiențele cele mai frumoase, oferite de viată. Să știi cum să renunți la culpabilitate și la judecați, pentru a inflori în tine cunoașterea și bucuria. Să știi cum se simte și ce înseamnă, să cunoști că ești veșnic/ă și că în această veșnicie nimic nu-ți poate împiedica vreodată bucuria și fericirea. Să știi cum să trăiești permițând și cunoscând natura Divină, stăpânind astfel ego-ul alterat .

 

Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja elimini din viata ta tot ce te împiedică să-ți cunoști natura divină în totalitate ?

 

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: