încrederea în dorințele tale

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să ai încredere în dorințele tale,din perspectivă Divină ? Să știi că orice este posibil când ai încredere. Să știi cum se simte și ce înseamnă că încrederea transformă dorințele în realitate. Să știi că ai înțelepciune , îndrumare, susținere și o infinitate de soluții, pentru a te descurca în orice situație. Să știi cum să ai încredere în îndrumarea ta interioara care te susține. Să știi cum să ai încredere să oferi și să primești liber/ă , fără frică și bucuria va urma. Să știi cum să-i ajuți pe ceilalți , păstrându-ți echilibru și armonia interioară. Să știi că ești în siguranță dacă îți permiți să te bucuri de viată. Să știi cum să ai încredere ca ești aici cu un anumit scop și ai toată susținerea pentru a îndeplini acel scop. Să știi cum să ai încredere să-ți deschizi mintea și inima în fața unor persoane, experiențe și idei noi. Să știi cum să ai încredere și să vezi toate oportunitățile care iți ies în cale .Să știi cum se simte că trecutul s-a terminat și poți renunța acum la el. Să știi cum să-ți centrezi inima în iubire și bucurie.

Vrei sa știi ca este posibil, iți este permis, meriți ,ești în siguranță și o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja ai încredere în dorințele tale ?

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: