Perseverenţă în tot ceea ce faci

Vrei să ştii definiţia şi perspectiva Divină şi cel mai înalt adevăr asupra a ceea ce se simte să ai perseverenţă în tot ceea ce faci ? Să ştii că ai rezistenţă, putere, determinare, capacitate şi perseverenţă pentru a vedea visele tale realizate şi pentru a te trezi spiritual . Să ştii cum să finalizezi sarcinile până la sfârşit. Să ştii cum să te focalizezi pe visele tale. Să ştii cum şi să ai încredere să-ţi urmezi visele până la realizarea lor.

Vrei să ştii că este posibil, că îţi este permis, meriţi , eşti în siguranţă să ai perseverenţă în tot ceea ce faci,o poţi face cu iubire,uşurinţă, graţie, fără teamă şi drame pentru binele tău cel mai înalt şi deja ai perseverenţă în tot ceea ce faci ?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.
Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: