Practica meditația în fiecare zi

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să practici meditația în fiecare zi din perspectivă Divină ? Să știi cum să practici meditația în fiecare zi pentru a-ți calma mintea, să-ți regăsești natura interioara și să te înalți dincolo de iluziile pe care le-ai creat, simțind conectarea la Sursa Divină pe tot parcursul zilei. Să știi cum să descoperi universul micuț care este identic cu nemărginirea a Tot Ce Există. Să știi cum să găsești Infinitul ,care este în interiorul tău dar și în exteriorul tău. Să știi cum să meditezi pentru a manifesta, vindeca, pentru a primi inspirație, idei, îndrumare, liniște, armonie, vitalitate și energie. Să știi că meditația te conectează la proprii atomi și te face să recunoști universul din exterior alcătuit din energie infinită și să realizezi faptul că Divinitatea este în fiecare atom, in fiecare molecula care te fac ceea ce esti. 

Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja meditezi zilnic ?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: