Relatia de cuplu

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să trăiești într-o relație de cuplu plină de iubire, tandrețe, înțelegere, comunicare, pace, și în același timp interesantă, din perspectivă Divină ?

Să știi  cum se simte atunci când ai încredere în iubire. Să știi că există cel  mai compatibil partener , să știi că este posibil să -l întâlnești, să -l recunoști  și să fi împreuna cu el .

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă  sa trăiești fără : să urăști bărbații / femeile , să te răzbuni pe ei, să –i manipulezi ,  să respingi iubirea sau /și persoana iubită ,  să minți,   trădare, acuzare, judecată , frustrare, gelozie, nemulțumire. Să știi cum sa trăiești fără să te simți abandonat, respins, neglijat, fără tristețe, nefericire, dramă , ” război” cu sexul opus.  Să știi cum să eliberezi toate dependențele de aceste sentimentele.

Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja trăiești într-o relație de cuplu plina de iubire, tandrețe, înțelegere, comunicare, pace, și în același timp interesantă?

 

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: