Să trăiești fără a fi motivat(ă) de emotii negative

Vrei să ştii definiţia şi perspectiva Divină şi cel mai înalt adevăr despre cum să trăiești fără a fi motivat(ă) de dramă, stres, resentimente, anxietate, frică, durere, izolare, furie, dezamăgire, suferință, boală…? Să ştii definiția și perspectiva Divină pentru motivație. Să știi cum și să găsești întotdeauna moduri pozitive pentru a te motiva prin iubire, fericire, bucurie, siguranţă, stare bună de sănătate, echilibru, armonie,bogăție, succes, recunoștință… Să știi cum să trăiești fără să ai nevoie de sentimente negative pentru a crea emoţie în viaţa ta. Să știi cum și să eliberezi acum toate atașamentele de sentimentele negative. 

Vrei să ştii că este posibil, că îţi este permis, meriţi , eşti în siguranţă, o poţi face cu iubire,uşurinţă și graţie pentru binele tău cel mai înalt şi deja îți trăiești viata de zi cu zi, fără a fi motivat(ă) de sentimente negative ?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.

Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: