Succes

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să ai succes în tot ceea ce faci din perspectivă Divină ? Să știi că ești pregătit/ă să atingi succesul. Să știi cum să ai succes și să continui să evoluezi, să înveți, să creezi. Să știi cum să ai succes fără să te plictisești. Să știi cum să fii entuziasmat/ă după un succes, să știi că există întotdeauna o altă aventură interesantă după fiecare succes. Să știi cum să fii bucuros/ă pentru succesul celorlalți și cum se simte atunci când ceilalți sunt cu adevărat fericiți pentru succesul tău.
Vrei să știi că este posibil, îți este permis, meriți ,ești în siguranță și poți avea succes cu ușurință, grație pentru binele tău cel mai înalt și deja ai succes în tot ceea ce faci?

Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie, să ai o acceptare conștientă a acestor programe.
Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrate aici și acum, stabilizate și aplicate acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: