Trăiește fără să te compari cu ceilalți

Vrei să știi ce înseamnă și cum se simte să trăiești  fără să te compari cu ceilalți, din perspectivă Divină ? Să știi cum se simte și cum să trăiești fără competiție cu ceilalți și fără să te motiveze  competiția. Să știi cum se simte și cum să trăiești fără să-i critici și să-i judeci pe ceilalți. Să știi cum sa permiți furiei să plece în Lumină , și cum să trăiești fără furie, că ești în siguranță și o poți  face. Să știi cum să eliberezi regretele , și cum să-ți trăiești viata de zi cu zi fără regrete. Să știi ca poți trăi fără îngrijorări, și să permiți grijilor să plece, pentru a fi dizolvate în Lumină. Să știi cum să trăiești  fără să-i  blamezi pe ceilalți, să știi că poți trai fără să-i învinovățești pe ceilalți. Să știi că poți trăi fără vinovăție, că ești în siguranță dacă o faci. Să știi  cum să trăiești fără vinovăție, și cum să-i permiți vinovăției  să plece. Să știi cum se simte când trăiești fără frică. Sa știi cum sa trăiești cu curaj, determinare și neînfricare, și ai definițiile Creatorului pentru toate acestea.Să știi  cum este sa razi din inima , exprimând și simțind bucurie, fericire și iubire.

Vrei să știi că este posibil, iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame și deja trăiești fără sa te compari cu ceilalți,  exprimând și simțind bucurie, fericire și iubire?

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: