Trăiește viata fără să opui rezistență iubirii

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să-ți trăiești viata fără să opui rezistență iubirii, din perspectivă Divină ? Să știi ce înseamnă și cum se simte să accepți iubirea în viata ta. Să știi cum să vezi și să simți iubirea în tine, în Soare, în Luna, în ploaie, în vânt, în fiecare floare, în fiecare pom, în fiecare insecta, în fiecare animal de companie, în fiecare persoana, în fiecare clipa, în tot și în toate. Să știi că ești suficient de curajos/ă pentru a permite inimii să funcționeze din nou, asa cum a fost dintotdeauna destinată să funcționeze. Să știi ce înseamnă și cum să eliberezi acum, toate percepțiile tale de durere, suferință, dramele și traumele legate de iubire Să știi ce înseamnă și cum se simte să permiți iubirii necondiționate să-ți curețe, să-ți revitalizeze sufletul și să îmbrățișezi cu bucurie iubirea la fiecare pas. Să știi ce înseamnă și cum se simte că iubirea vindecă tot, iți schimbă viata, că este tot ceea ce ești, a fost și va fi întotdeauna.

Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja iți trăiești viata fără să opui rezistentă iubirii ?

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: