Tratează cu iubire, amabilitate și blândețe

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să te tratezi pe tine și pe ceilalți cu iubire, amabilitate și blândețe, din perspectivă Divină? Să știi cum să trăiești fără să-i respingi sau să-i judeci pe ceilalți. Să știi cum să te ierți pe tine și pe ceilalți și să începi un ciclu de iubire, amabilitate și blândețe. Să știi că poți face diferență în lume prin simpla blândețe și amabilitate.Să știi ce înseamnă și cum se simte că iubirea, amabilitatea și blândețea vindecă inima. Să știi cum să accepți lumea din jurul tău asa cum este și să răspunzi cu amabilitate și blândețe. Să știi ca ești în siguranță să-ți exprimi sentimentele.Să știi că ești auzit și înțeles mai bine când vorbești cu iubire, amabilitate și blândețe. Să știi cum se simte și ce înseamnă că ești în siguranță și protecție Divină în fiecare clipa. Să știi că ești capabil/ă să comunici cu iubire prin cuvinte sau acțiuni amabile și blânde.Să știi cum și să eliberezi acum toate programările negative și să le rescrii cu iubire, amabilitate și blândețe. 

 Vrei să știi ca este posibil,iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame, pentru binele tău cel mai înalt și deja te tratezi pe tine și pe ceilalți cu iubire, amabilitate și blândețe ?

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată si aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: