Trezirea tuturor capacităților creierului

Vrei să știi cum se simte și ce înseamnă să iți trezești toate capacitățile creierului din perspectivă Divină ? Să știi cum să iți trezești toate capacitățile creierului fără teamă sau vinovăție.. Să știi cum să ai o nouă perspectivă, aceea a gândului iluminat, a destinului nelimitat, a vieții nelimitate.  Să știi cum să accesezi cunoașterea unui proces superior de gândire, de o inteligentă superioară, a unei existente fericite,plină de iubire și înțelepciune. Să știi că odată ce creierul funcționează din plin, prin voință, poți comanda corpului să-și ridice frecvența vibratorie până la cea a luminii.

 Vrei să știi ca este posibil, iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teama și deja iți trezești toate capacitățile creierului?

 Deschide inima, spune “DA “. Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: