Meditație ThetaHealing Calea către Tot ce Există

Exersând acest proces vei descuia ușile din mintea ta pentru a te putea conecta la ”Tot Ce Există”. Pare să conecteze neuronii din creier înapoi la punctul Creației.
În fapt, după ce ai ajuns cu adevărat în al Șaptelea Plan și deschizi ochii, vei realiza că ești conectat la tot și că vălul a fost ridicat.
Atunci când mergi în al Șaptelea Plan folosind această meditație percepția ta este că ieși dinăuntrul tău, în Univers către tărâmurile îndepărtate ale cosmosului, printr-un portal către Creație.
Într-un fel acest lucru este adevărat, dar nu în felul în care ai putea crede. Înăuntrul fiecărei persoane există un univers micuț, care este identic cu nemărginirea a Tot Ce Există.
Ce găsești înăuntrul tău? Vei descoperi că în interiorul tău există o Forță Creatoare.
Infinitul este în interiorul tău dar și în exteriorul tău. De fiecare dată când ne conectăm la Creator, mergem într-o călătorie în nemărginirea interiorului. Această călătorie te conectează la proprii atomi, te face să recunoști universul din exterior alcătuit din energie infinită și realizezi că Dumnezeu este în fiecare atom. Mergi într-o călătorie pentru a descoperi Eul Creator care există atât înăuntru cât și în afară… către Conștiința Cosmică. 

Vianna Stibal – fondatoarea tehnicii Theta Healing

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: