Meditație ThetaHealing – Manifestare

Înainte de a asculta meditația, scrie o lista cu ce îți dorești și vei avea un timp ( min 12:45) să o citești. Gândeşte, Simte, Crede – închide ochii şi crede că deja ai ceea ce lucrezi să manifeşti .

Principiile manifestării

Nu puteți manifesta ca cineva să vă iubească. Oricât de mult ați dori acest lucru, nu puteți să faceți pe cineva să vă iubească; acesta este liberul lor arbitru.
Aveți voie să manifestați doar pentru propria viață. Nu aveți voie să manifestați pentru alții. De exemplu, nu puteți manifesta ca soțul dumneavoastră să își găsească un loc de muncă. Ați putea de asemenea folosi această tehnică pentru a manifesta noi călăuzitori în viața dumneavoastră. Totuși, atunci când manifestați noi călăuzitori în viața dumneavoastră, cereți întotdeauna un călăuzitor mai inteligent decât dumneavoastră, dar nu atât de inteligent încât să nu puteți înțelege ce spune.
Unul lucru important pe care trebuie să vi-l amintiți atunci când realizați orice fel de manifestare este acela că veți primi exact ceea ce cereți. Întotdeauna cereți ce este mai înalt și mai bun. Dacă aveți nevoie de bani, aveți grijă să îi cereți în modul cel mai înalt și mai bun. De exemplu, nu vă doriți zece mii de dolari de pe urma asigurării de accidente depusă pentru dumneavoastră.
• Ne creăm propria realitate.
• Nu puteți cere drept manifestare ca o persoană să vă iubească.
• Gândiți înainte de a cere ceva, s-ar putea să se îndeplinească!
• Aveți voie să cereți lucruri doar pentru aspecte din viața proprie.
• Puteți folosi manifestarea pentru a primi noi călăuzitori spirituali.
• Fiți clari și concreți în ceea ce doriți.
• Să precizați exact ceea ce cereți. Dacă cereți un milion de dolari, specificați ca banii să vă vină în cel mai înalt și mai bun mod posibil.
• Aveți grijă cu cuvintele rostite și formele de gândire direcționate, căci acestea pot crea manifestări cu efecte atât pozitive, cât și negative, asupra vieții dumneavoastră. Ceea ce spuneți și ceea ce gândiți vă alcătuiesc viața.
• Aveți grijă, pentru că pot exista blocaje pe anumite Planuri, pentru ceea ce doriți să manifestați. Dacă manifestările dorințelor nu au loc, cauza ar putea fi programele de la nivelurile de Bază, Genetic, Istoric sau al Sufletului. Faceți teste pentru găsirea blocajelor și faceți modificările necesare.
• Menționați că manifestarea este creată în sensul pozitiv prezent. Spuneți ”Am asta, acum!”
• Nu comandați să fiți ca altcineva; mai degrabă, comandați să fiți tot ce puteți fi mai bun
Vianna Stibal

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: