ThetaHealing®

                                 Theta Healing  (vindecare în unde theta) este  o tehnică de meditație prin care îți accesezi subconștientul și poți schimba convingerile (programele) așa asa cum îți dorești pe partea conștientă. Theta Healing nu este o religie, respectă toate religiile lumii. 
                                       
                      Toți avem condiționări pe care le aducem din copilărie și care repetate de zeci de ori în viață au devenit un automatism inconștient. Sunt condiționări care vin de la părinți , societate , prieteni , cântece , proverbe etc, sunt scheme mentale care nu îți aparțin , dar care creează conflicte intre ceea ce dorești să faci și ceea ce te ține pe loc. Odată identificat acest conflict , te aliniezi cu valorile tale adevărate , cu ceea ce este important pentru tine.
                     ThetaHealing a fost concepută de Vianna Stibal ca o călăuză terapeutică de auto-ajutor, pentru a  dezvolta capacitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual.
                   ThetaHealing este binecunoscută pentru Lucrul asupra Convingerilor și Lucrul asupra Sentimentelor la toate cele patru niveluri:  Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.
                    Lucrul asupra Convingerilor și Lucrul asupra Sentimentelor  iți oferă capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice.
                    Ești ceea ce gândești. Tot ce se întâmplă înăuntrul  și în jurul tău este propria ta creație. Ești un magnet  care atrage evenimente, oameni și situații care sunt compatibile cu frecvența vibratorie şi cu nivelul tău de energie. Dacă vrei să-ți schimbi experiențele este necesar  să-ți schimbi convingerile. 🙂         
                   ” ThetaHealing poate fi  descrisă ca o minune ușor de atins în viața ta unde poți experimenta o vindecare instantanee. „ Vianna Stibal
                                
           
 
 
 
    
                                   
                     
 
 
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: