Subconștientul și Conștientul

Cine ești ?

Când înțelegi  că ești mult mai mult decât corpul fizic ,  se deschide o lume nouă în care realizezi că există  posibilități infinite . Când înțelegi puterea pe care o au gândurile, cuvintele și acțiunile tale, realizezi că îți creezi realitatea . Este important să descoperi cine ești .

Cum funcționăm, funcțiile creierului .

Subconștientul  este latura emoțională și poate fi cel mai bun prieten sau dușman, deoarece înregistrează tot  ce te înconjoară, ce vezi, auzi, trăiești ( emoții, senzații, imagini, frică, durere, bucurie). Păstrează toate percepțiile  simțurilor , tot  ce știi , tot  ce ai învățat, imagini și amintiri . Tot ce îți amintești și ce nu îți amintești. Captează în permanență informațiile din jurul tău, pe care le clasează și  le organizează. Este un ” hard ” al creierului, pe care se stochează toate „datele” care sunt distribuite conștientului, când acesta are nevoie de ele. Este  partea care îți conduce trupul, care respiră, se mișcă automat fără a fi nevoit(ă) să te gândești la toate acestea.

Conștientul este latura mentală sau ceea ce înțelegi prin ‘intelect’. Un aspect  important al ființei tale, care îți dă capacitatea de a alege , din moment ce ai darul liberului arbitru. 🙂 In fiecare moment al vieții tale alegi . Ce alegi ? 

 Iceberg-ul este  o metaforă  pentru a înțelege latura ta subconștientă și  conștientă.

Tip-of-the-Iceberg

Vârful iceberg-ului este mintea conștientă și credințele de care ești conștient(ă)  și pe care le poți vedea cu ușurință în viața ta de zi cu zi, dar responsabil pentru mai puțin de 10% din gândurile și acțiunile tale .

Theta Healing se adresează  credințelor (convingerilor) limitative care se găsesc în mintea subconștientă, aproximativ 90% din modul în care gândești și acționezi, care te blochează să atingi  potențialul  maxim, sănătatea optimă, bucuria profundă…

Folosind Theta Healing  cureți  la un nivelul profund al ființei tale. Schimbi convingerile care te blochează ușor, rapid și permanent  și le înlocuiești cu cele pozitive, te armonizezi, echilibrezi, te aliniezi cu ceea ce îți dorești pe partea conștientă. Această aliniere este necesară pentru a crea viața la care visezi. 

Vezi și     https://ancamoldovan.wordpress.com/thetahealing/subconstientul-si-constientul/importanta-reprogramarii-subconstientului/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: