Valoarea de sine

Vrei să știi ce înseamnă și cum se simte să cunoști valoarea de sine, din perspectivă Divină ? Să știi cum să-ți recunoști propria valoare. Să știi cum să-ți arăți propria valoare și să-i permiți Sinelui tău Divin să-și exprime valoarea fără vina. Să știi cum să-i permiți Sinelui tău Divin să te conducă. Să știi cum să-ți faci văzută, auzită și recunoscută valoarea de sine. Să știi și să înțelegi că recunoașterea și acceptarea Sinelui tău Divin ajuta la ridicarea vibrației conștiinței colective, iar vibrațiile create vor continua să răsune pentru eternitate.

Vrei să știi că este posibil, iți este permis, meriți ,ești în siguranță, o poți face cu iubire, ușurință, gratie, fără teamă și drame și deja cunoști valoarea de sine?

Deschide inima, spune “DA “.Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe.Permite să primești această descărcare, pentru binele tău cel mai înalt, în cel mai elevat mod posibil, în fiecare celulă a corpului, în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de conștiință, pe toate nivelele de convingere, în toate limbile vorbite și nevorbite, în toate timpurile și spatiile…să fie integrată aici și acum, stabilizată și aplicată acum și pe viitor .